Csak a leállósávban halad a forgalom

Felborult kisbuszba hajtott két személyautó az M6-oson

A balesetben öten, köztük egy csecsemő, könnyebben megsérültek, a mentősök a helyszínen látták el őket, senkit sem vittek kórházba.

2014.07.27 12:50MTI

Egy felborult kisbuszba hajtott két személyautó az M6-os autópályán Besnyő közelében vasárnap - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

Juhász Károly közölte, az M6-os autópálya 45-ös kilométerszelvényében nem sokkal tizenegy óra után a Pécs felé haladó irányban felborult egy kisbusz, majd a járműnek hajtott két személyautó. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a forgalom csak a leállósávban halad.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesetben öten, köztük egy csecsemő, könnyebben megsérültek, a mentősök a helyszínen látták el őket, senkit sem vittek kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.