Mennyit rejt a föld

Minden napra jut egy robbanótest, most a 62-es főúton találtak egyet

Tüzérségi gránátot találtak a 62-es főút felújítása közben Dunaújváros és Perkáta között csütörtök este. Friss hír: elszállították a robbanótestet.

2014.07.24 20:55MTI
Ezt a testet tegnap Egerben találták (fotó: FB/MH 1. Honvéd Tűzszerész És Hadihajós Ezred)

Bátyi Edina, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje elmondta: a robbanótest a 62-es főúttól mintegy 10 méterre került elő.

A tűzszerészi munkálatok idejére az érintett szakaszt három kilométer hosszan lezárták. Jelenleg egy sávon lehet közlekedni - tette hozzá az altiszt.

21:25 - Elszállították, feloldották

Elszállították a 62-es főút felújítása közben talált robbanótestet, a forgalomkorlátozást feloldották - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje csütörtök este.

Bátyi Edina elmondta: a robbanótestet Dunaújváros és Perkáta között a 62-es főúttól mintegy 10 méterre találták. A tűzszerészek megállapították, hogy egy 88 milliméteres német páncéltörő gránát került elő. A gránátot a központi gyűjtőhelyre szállították.

A korábban mintegy három kilométer hosszan elrendelt lezárást feloldották - mondta az altiszt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.