Pécsen

Kiszökött a bölcsődéből és hazament a négyéves

Kiszökött a bölcsődéből és hazament egy négyéves gyermek a közelmúltban Pécsen, az ügyben eljárást indított a rendőrség.

2014.07.24 13:45MTI
Freedigitalphotos photostock

A Pécsi rendőrkapitányság közölte, hogy a történtekkel összefüggésben a városi önkormányzat kisgyermek szociális intézményeinek igazgatósága tett feljelentést, a büntetőeljárás kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen folyik.

A gyermeket rövid időre, kevesebb mint fél percre hagyták magára, ez alatt hagyta el a bölcsőde területét, és elindult hazafelé. Út közben több járókelőt is megkérdezett, merre menjen, közülük az egyik hazakísérte.

Az eset miatt felülvizsgálták a kapuk, bejáratok állapotát Pécs összes bölcsődéjében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.