Tartálykocsi és autószállító ütközött

Több kilométeres torlódás az M0-áson!

Tartálykocsi és autószállító ütközött az M0-s déli szektorán, a 26-os kilométernél, egy ember megsérült.

2014.07.24 07:54MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Az elsődleges információkkal szemben a tartálykocsiból nem veszélyes anyag, hanem ragasztó szivárog - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök reggel az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, hogy megkezdték a 25 tonnányi ragasztóanyag átfejtését egy másik tartálykocsiba, a műszaki mentést a szállítmányozó cég munkatársai végzik. A balesetben a trélert vezető sofőr sérült meg könnyebben, kivizsgálásra kórházba vitték - tette hozzá a szóvivő.

Az Útinform tájékoztatása szerint a karambol környékén csak a belső sáv járható, az M0-s déli szektorában az 1-es főút felé még mindig nagy a torlódás.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.