Mentő-mentő

Árokba sodródott egy mentőautó Tiszavasvárinál

Árokba sodródott egy mentőautó Tiszavasvári-Józsefházánál a 36-os számú főúton kedden, a balesetben hárman sérültek meg.

2014.07.22 12:18MTI

A jármű eddig még nem tisztázott okból sodródott le az úttestről - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Az autóban beteget nem szállítottak, a balesetben a mentőszolgálat három munkatársa sérült meg.

Dóka Imre, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője arról tájékoztatott, hogy egy ember súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült.

A műszaki mentést a tiszavasvári tűzoltók végzik. A mentés és a helyszínelés idejére előbb elterelték a forgalmat Hajdúnánás és Újkenéz irányába a főútszakaszról, majd fél pályán megengedték a közlekedést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.