Felfoghatatlan

Meghalt egy kislány a Paskál strandon - bővebb információk

A hétéves gyermeket másfél órán át próbálták újraéleszteni, sikertelenül. A táborozó kislány tragédiája felügyelő tanára jelenlétében történt.

2014.07.21 17:53MTI

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a gyermeket másfél órán át próbálták újraéleszteni, sikertelenül.

Az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-vel azt közölte: a helyszíni szemlét követően kizárható az idegenkezűség a Paskál strandon történt baleset ügyében.

Az MTI úgy tudja, hogy a kislányt a strand egyik medencéjében érte baleset. Bognár Kinga szóvivő elmondta, hogy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indítottak eljárást, ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség még vizsgálja az eset körülményeit, későbbre ígértek tájékoztatást.

Szűcs Panni, a BVK Holding kommunikációs vezetője azt mondta, a kislány egy táborozó csoport tagjaként fürdött a strandon, felügyelőtanára jelenlétében történt a baleset.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.