Gyomaendrőd közelében

Holtan emelték ki a Hármas-Körös holtágából

Az 52 éves férfi délután egyedül ment fürödni, még hallották a csobbanást, amikor a stégről a vízbe ugrott...

2014.07.21 09:48MTI

Egy 52 éves férfi holttestét emelték ki a búvárok Gyomaendrőd közelében, a Hármas-Körös dan-zugi holtágából - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Vargáné Szombati Andrea elmondta: a rendőrségre vasárnap este kora este érkezett bejelentés a férfi eltűnéséről.

Egy ismerőse jelezte, hogy az 52 éves férfi délután egyedül ment fürödni, hallották a csobbanást, amikor a stégről a vízbe ugrott, egy idő elteltével keresni kezdték, de nem találták.

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság különleges búvárai vasárnap éjszaka találtak rá a nem helyi illetőségű férfi holttestére, a nyaralóház közelében lévő stégtől nem messzire. A Gyomaendrődi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet, bűncselekmény gyanúja nem merült fel - tette hozzá a sajtószóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.