Busszal ütközött egy autó

Ketten sérültek egy balesetben Budapesten

Autóbusszal ütközött egy személyautó vasárnap délután a főváros X. kerületében.

2014.07.20 19:30MTI
MTI/Mihádák Zoltán

A BKV tájékoztatása szerint a balesetben ketten sérültek meg. Pap Judit rendőrségi sajtóügyeletes elmondta: a baleset az Újhegyi út és a Maglódi út kereszteződésében történt, körülményeit a rendőrség vizsgálja. A BKV arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy 202E jelzésű autóbusz ütközött egy személygépkocsival.

A balesetben ketten sérültek meg: a buszon megsérült utas elhagyta a helyszínt, az autóban utazó embert a mentők látták el a helyszínen. A BKV tudatta azt is, hogy a személygépkocsi vezetője a helyszínen elismerte a felelősségét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.