Szigligetnél

Két autó ütközött, négyen - köztük két gyermek - sérültek meg

A 71-es főutat fél pályán lezárták, a forgalom egy sávon, váltakozó irányban, rendőri biztosítás mellett halad.

2014.07.20 12:06MTI

Két személyautó összeütközött vasárnap Szigligetnél a 71-es főúton, a balesetben négy ember, köztük két gyermek megsérült - közölte az Országos Mentőszolgálat Veszprém megyei mentésvezetője.

Lattenstein János elmondta, a két személygépkocsi Szigliget és Badacsonytördemic között karambolozott, a helyszínről négy könnyű sérültet, köztük két gyermeket vittek a területileg illetékes keszthelyi kórházba.

Dömölki Zolt, a rendőrség sajtóügyeletese azt közölte, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 71-es főutat fél pályán lezárták, a forgalom egy sávon, váltakozó irányban, rendőri biztosítás mellett halad.

Hozzátette, erős a forgalom, de komolyabb torlódás nem alakult ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.