Vasúti átjáróba hajtott az autó

Életveszélyes sérült az elsodort autóban

Egy idős asszony életveszélyes sérülést szenvedett, amikor elsodort egy személygépkocsit egy személyvonat a Hajdú-Bihar megyei Sárándon.

2014.07.17 08:08Havariapress
freedigitalphotos.net/samurai

A baleset szerdán este történt a község belterületén, a Kond vezér utcai vasúti átjáróban. Az átjáróba hajtó gépkocsinak nekirohant egy személyvonat. Az ütközés során az autó vezetője és utasa is megsérült, utóbbit - egy idős asszonyt - életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők.

A vonaton senkinek nem esett baja. A műszaki mentés befejezéséig leállították a vasúti forgalmat a pályaszakaszon. A baleset körülményeit vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.