Szerencsére hamar megtalálták a picit

Elloptak egy újszülöttet a kórházból

Szerdán délután háromnegyed 5-kor vették észre, hogy eltűnt egy újszülött a szombathelyi Markusovszky Kórház szülészeti osztályáról. A rendőrök nagy erőkkel kezdték keresni a gyermeket, s rövid idő alatt nyomára is bukkantak.

2014.07.10 08:12Havariapress
police.hu

Az eltűnéstől számított egy órán belül, egy szombathelyi lakótelepi lakásban megtalálták az újszülöttet. A gyermeket a mentők sértetlenül visszaszállították a kórházba.

A rendőrök öt embert, egy asszonyt és gyermekeit, megbilincselve előállítottak a lakásból. Az ügyben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, a gyanúsítottak, akik közt fiatalkorúak is vannak, kihallgatása folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.