Részegen gyilkolt

Rezesovára csak szeptemberben sújt le a törvény ökle

A korábbi információkkal ellentétben nem júliusban, hanem csak szeptemberben tart tárgyalást a másodfokon eljáró Budapest Környéki Törvényszék.

2014.07.03 13:55MTI
MTI Fotó: Kovács Attila

Koszta János, a bíróság szóvivője közölte: a több ember halálát okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt Eva Varholíková Rezesová ellen indult ügyben az új szakértő további harminc napot kért szakvéleménye elkészítésére. A bíróság ezt engedélyezte, így a dokumentumnak július 20-áig kell elkészülnie.

Erre, valamint az ítélkezési szünetre tekintettel a bíróság a tárgyalást nem júliusban, hanem csak szeptember 8-án folytatja, és azon a héten minden nap lesz tárgyalás - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.