Nagy a torlódás

Mentőautó karambolozott Óbudán - KÉPEK

Egy 40 év körüli férfit, a személyautó sofőrjét, valamint a mentőautó 30 év körüli doktornőjét könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

2014.06.27 09:15MTI

Elgázolt egy idős nőt egy motoros pénteken reggel Budapesten, a III. kerületi Lajos utcában, nem messze egy korábbi baleset helyszínétől - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta: az asszonyt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Az MTI helyszínről származó információi szerint az elgázolt nőt annak a mentőautónak a dolgozói látták el a helyszínen, amely nem sokkal korábban karambolozott a közelben.

Az esetkocsi egy személyautóval ütközött össze a Lajos utca és a Galagonya utca sarkán. Ebből a balesetből egy 40 év körüli férfit, a személyautó sofőrjét, valamint a mentőautó 30 év körüli doktornőjét könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Baleset helyszíne Budapesten, a III. kerületi Lajos utcában, ahol egy motoros elgázolt egy gyalogost 2014. június 27-én. A sérültet a Lajos utca és a Galagonya utca sarkán karambolozó mentőautó munkatársai látták el.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Baleset helyszíne Budapesten, a III. kerületben, a Lajos utca és a Galagonya utca sarkán, ahol ketten megsérültek, amikor egy mentőautó és egy személyautó összeütközött 2014. június 27-én. A mentők később elláttak egy sérült gyalogost, akit egy motoros ütött el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.