Bűnügy

Lezárják éjjel az M3-as egy szakaszát Rezesová bizonyítási eljárása miatt

Bizonyítási eljárás miatt vasárnap 0 és 6 óra között lezárják az M3-as autópálya Hatvan és Bag közötti szakaszát a főváros felé vezető oldalon.

2014.06.21 20:21MTI
A helyszín (Fotó: Facebook/Börtönbe Rezesovát)

A lezárásra az 55-ös és a 39-es jelű csomópontok között kerül sor, ezért a Kerekharaszti pihenőhelynél sem lehet majd felhajtani a sztrádára - közölte Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

A sztrádaszakaszon a Rezesová-ügy helyszíni bizonyítási eljárása lesz. Eva Varholiková Rezesová szlovák milliomosnő 2012. augusztus 21-én hajnalban az M3-as autópályán X5-ös BMW-jével mintegy 165 kilométeres óránkénti sebességgel hátulról belerohant egy személyautóba. A Fiat Punto az ütközés után azonnal kigyulladt, és a benne ülő két házaspár meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.