Gyilkosság

Álmában leszúrta és felgyújtotta - de nem a gyilkos álmodott

Vádat emeltek egy húszéves férfi ellen, aki március 3-án többször megszúrt egy alvó asszonyt, majd a még élő sértettre gyújtotta annak ágyát.

2014.06.17 12:34MTI

Ibolya Tibor fővárosi főügyész tudatta: a vádlott takarítani járt a 71 éves nő lakásába. Az idős asszony bizalmába fogadta, és többször megkérte, hogy bankkártyájával vegyen fel pénzt számlájáról.

A fiatalember 700 ezer forintot vett fel jogosulatlanul. Az idős nő ezt számon kérte, amikor a vádlott takarítani jött hozzá, és megfenyegette, hogy feljelenti a rendőrségen. Ezt követően a sértett aludni tért. Az alvó asszonyt a férfi egy késsel többször nyakon és fejen szúrta, majd a még életben lévő áldozat ágyát felgyújtotta, hogy eltüntesse nyomait - közölte.

A Fővárosi Főügyészség aljas indokból, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmény miatt nyújtotta be vádiratot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.