xxx

10 évet kapott a várandós prostituáltat meggyilkoló férfi

Jogerősen tíz év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a városföldi férfit, aki 2012 őszén meggyilkolt egy várandós prostituáltat.

2014.06.17 11:32MTI

Az alkoholfüggő és emiatt személyiségzavarban szenvedő 38 éves vádlott 2012. november 2-án délután négy korsó sört és csaknem fél liter keserű likőrt ivott meg, majd autóba ült. Az egyik buszmegállóban pillantotta meg a későbbi sértettet, akivel megállapodott, hogy a nő 2500 forintért szexuális szolgáltatást nyújt neki.

A férfi egy vasúti sínek melletti bokros részre hajtott, és miközben leparkolt, a nő közölte vele, 5 ezer forintot kér, a vádlott erre úgy felelt, nincs nála több pénz. A sértett ekkor elővette zsebéből a telefonját, a férfi azt gondolta, hogy a nő a futtatóját akarja értesíteni. Megijedt, és a vezetőülés alól elővett bicskájával mellbe szúrta a sértettet.

A nő kiugrott a kocsiból, miközben azt kiáltotta a vádlottnak, "mit csinál velem, terhes vagyok!", majd elszaladt, de rövid idő múlva összeesett és meghalt. Az öthónapos terhes nő holttestét másnap reggel fedezte fel egy vasutas.

A vádlott, miután a nő kiugrott a kocsiból, elhajtott a helyszínről, a rendőrök öt nappal később fogták el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.