Győrtelek

Román állampolgár volt a lengyel rendszámú autóban meghalt öt áldozat

Pápai György, a mentőszolgálat észak-alföldi regionális szervezetének orvos-igazgatója közölte, hogy "esély sem volt" a román állampolgárok megmentésére.

2014.06.08 10:22MTI
MTI Fotó: Taipusz Attila

Öt román állampolgár, köztük egy gyermek halt meg a vasárnap hajnali győrteleki balesetben - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Fehérvári Marietta elmondta, hogy az öt román állampolgár egy lengyel rendszámú személygépkocsiban utazott, amely Győrtelek belterületén, a 49-es főút szakaszán, a Kossuth Lajos utcában eddig még nem tisztázott okból áttért a szemközti sávba, és frontálisan összeütközött egy autóbusszal, majd egy mögötte haladó kisteherautóval is.

A személyautóban utazó négy felnőtt és egy gyermek a helyszínen életét vesztette. Az autóbuszban négy, a kisteherautó utasai közül pedig egy ember szenvedett könnyebb sérülést.

Pápai György, a mentőszolgálat észak-alföldi regionális szervezetének orvos-igazgatója közölte, hogy "esély sem volt" a román állampolgárok megmentésére.

A balesethez több kocsival riasztott mentők az öt sérültet a mátészalkai kórházba vitték.

A 49-es főút győrteleki szakaszát a baleset után több órára lezárták a rendőrök, onnan mellékutakra terelték a forgalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.