Reggel bukkantak a roncsokra

Két férfi vesztette életét a kisapostagi repülőbalesetben

A kisrepülő szerda este, még világosban szállt fel, és - még ismeretlen okból - lezuhant. A repülőgépen tartózkodó mindkét férfi életét vesztette.

2014.05.29 11:07MTI
MTI/Ujvári Sándor

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte, hogy a kisrepülőre a Fejér megyei Kisapostag és Baracs között csütörtök reggel bukkantak rá, a dunaújvárosi sportrepülőtérhez közeli kukoricásban.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kiss Z. Edward elmondta, hogy az eddigi információk szerint a repülőgép szerda este, még világosban szállt fel, és - még ismeretlen okból - lezuhant. A repülőgépen tartózkodó mindkét férfi életét vesztette.

A rendőrség légi közlekedés veszélyeztetése miatt indított eljárást. Az MTI információi szerint a kisrepülő Apollo Fox típusú volt. A roncsokat a reptértől légvonalban másfél kilométerre találták meg.

MTI/Ujvári Sándor


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.