Tükörszilánkkal szúrta májon a férjét

A törött tükör a babona szerint sem jelent jót - ezúttal a férfi mája bánta

Súlyos, szúrt sérüléssel jelentkezett szombaton egy férfi a győri kórház ügyeletén. Kiderült, hogy felesége sebesítette meg veszekedés közben egy tükörszilánkkal.

2014.05.25 11:20Havariapress
Forrás: youtube.com

Szombaton délelőtt jelent meg vérző sebbel egy férfi a győri kórház ügyeletén. Elmondta, hogy egy összetört tükör éles szilánkját döfte a hasába a felesége. Kiderült, hogy a szilánk a férfi májat érte, ezért életmentő műtétet hajtottak rajta végre.

A 44 éves nőt a rendőrök őrizetbe vették. Kihallgatásán az életveszélyt okozó testi sértéssel meggyanúsított asszony elmondta, hogy veszekedtek gyimóti otthonukban, a szóváltást dulakodás követte, majd megsebesítette férjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.