Vihar

Útzárak Borsod-Abaúj-Zemplénben

Félpályás és teljes útzárak nehezítik a közlekedést Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ahol a nagy erejű széllökések miatt több helyen fák dőltek az útra.

2014.05.15 12:41MTI

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője elmondta, a 3-as számú főúton a 140-es kilométerszelvénynél, a Bogácsi elágazás után félpályás lezárás, a 2505–ös jelű mellékúton Lillafüred és Hollóstető között, valamint a 2519-es jelű, alsóbbrendű úton Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt között jelenleg teljes útzár van érvényben.

Az üzemmérnökségi szakemberek folyamatosan dolgoznak az utak megtisztításán. A rendkívüli időjárás miatt arra kérik a közlekedőket, hogy mielőtt útnak indulnak, tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról.

Emellett tartsanak a szokásosnál is nagyobb követési és oldaltávolságot, lassabban hajtsanak, lehetőség szerint kerüljék el az esetleges vízátfolyásos szakaszokat és semmiképpen ne parkoljanak fa alá – javasolta Pécsi Norbert Sándor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.