Ősemberek

Fejszével, husánggal támadtak a családra

Fejszével, fahusánggal, baltával, kővel támadtak rá egy családra Szirákon; a hat támadót őrizetbe vették.

2014.05.06 17:45MTI
Freedigitalphotos Boaz Yiftach

A hat sziráki gyanúsított - a 31 éves K. József, a 40 éves K. Mária, a 35 éves K. Anett, a 36 éves K. Natasa, valamint egy 15 éves fiú és egy 16 éves lány előzetes szóváltás után baltával, fejszével, fahusángokkal, kövekkel támadt rá egy férfira és a családtagjaira, akik a házukba menekültek.

A támadók ököllel ütötték a házban lévő két férfit, megrongálták az épületet is, be- és összetörték a bejárati ajtót meg az ablakokat, közben pedig kiabálva fenyegették a sértetteket.

A hat embert őrizetbe vették csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.