Kókán

Gázrobbanás miatt gyulladt ki a családi ház, súlyosan megégett az ott lakó férfi

Berobbant a gáz, majd tűz ütött ki egy kókai családi házban pénteken, az ott lakó férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett.

2014.04.25 11:16MTI

A helyi önkéntes tűzoltók a többi egység megérkezése előtt kihozták a házból a súlyosan sérült lakót. Az első információk szerint a férfi testfelületének csaknem nyolcvan százaléka megégett. Már úton van egy mentőhelikopter a helyszínre.

Egy gázpalackot is a szabadba vittek, megakadályozva az újabb robbanást, miközben a kókai és a nagykátai tűzoltók hozzákezdtek a lángok megfékezéséhez. Az oltás a megyei katasztrófavédelemi műveleti szolgálat irányításával jelenleg is tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.