Társasház

Vékony fal, bömbölő tévé, felbőszült szomszéd - Magyarország, 2014

A Nagykanizsai Járási Ügyészség magánlaksértés és testi sértés vétsége miatt emelt vádat a magáról megfeledkezett férfi ellen.

2014.04.25 08:42Havariapress

Vádat emelt az ügyészség azzal a férfival szemben, aki a szomszédjában élő család több tagjára is rátámadt Nagykanizsán, mert zavarta, hogy azok szerinte túl hangosan hallgatták a tévét. A vádirat szerint a zalai város egyik társasházában lakó férfi 2014. február 6-án az esti órákban erősen ittas állapotban csöngetett be alsó szomszédja, egy siketnéma asszony családjához.

Amikor az asszony fiatalkorú fia ajtót nyitott, az illető ordítozni kezdett vele, és kérdőre vonta a hangosan szóló televízió miatt. Ezt követően berúgta az ajtót, ököllel a fiú felé ütött, majd megrúgta a jobb kézfejét is.

A lakásban a nagyszobáig üldözte a gyereket, ott azonban már megpróbálta útját állni a siketnéma háziasszony és leánya is, akik igyekeztek a férfit kitessékelni a lakásból. A hívatlan vendég azonban ekkor a nő ellen fordult: előbb bal combon rúgta sértettet, majd ököllel is megütötte, ami miatt felszakadt a bal szemöldöke.

A Nagykanizsai Járási Ügyészség magánlaksértés és testi sértés vétsége miatt emelt vádat a magáról megfeledkezett férfi ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.