Egy férfi, egy nő...

Halálos baleset a Budakeszi úton és Nyírteleknél

Két halálos kimenetelű baleset is történt csütörtökön a késő esti órákban.

2014.04.25 07:24ma.hu

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön éjjel a XII. kerületi Budakeszi úton, a Korányi szanatórium közelében, az autót vezető 60 év körüli férfi a helyszínen életét vesztette.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a gépkocsi árokba hajtott, a villanyoszlop az ütközés következtében kidőlt és ráesett.

A fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak a műszaki mentésen, az oszlopot daruval emelik le a roncsról.

Kerékpárost gázolt el egy személygépkocsi a 38-as főút 33-as kilométerszelvényénél, Nyírteleknél - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A baleset során egy kistehergépkocsi sofőrje eddig tisztázatlan körülmények között elgázolt egy kerékpárost, a 67 éves nyírteleki nő a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség késő éjszaka feloldotta az útlezárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.