Baleset után

Újra járnak a vonatok Szakály-Hőgyész és Kurd között

A közlekedés azt követően indulhatott újra, hogy a hatóságok este nyolc órára befejezték a helyszíni vizsgálatot.

2014.04.24 21:10MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/adamr

Megindult a vasúti közlekedés a Tolna megyei Szakály-Hőgyész és Kurd állomások között, ahol halálra gázolt egy férfit a vonat csütörtök délután - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t. Kavalecz Imre közölte: a közlekedés azt követően indulhatott újra, hogy a hatóságok este nyolc órára befejezték a helyszíni vizsgálatot.

Ugyanakkor a Budapest-Pécs, illetve a Budapest-Kaposvár-Gyékényes vasútvonalakon további késésekkel kell számolniuk az utasoknak. Emlékeztetett arra, hogy a Budapest és Zágráb között közlekedő Rippl-Rónai InterCity, a kurdi állomás közelében, egy utasoktól elzárt területen gázolta halálra az ismeretlen férfit, nem sokkal délután fél öt után.

A helyszínelés ideje alatt Szakály-Hőgyész állomás és Dombóvár között az utasokat vonatpótló autóbuszok szállították. A menetrend várhatóan péntek hajnalra áll helyre a vasútvonalakon - közölte Kavalecz Imre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.