Galgahévíz

Vizsgálják, miért hajtott bele a körmenetbe

A gépkocsi sofőrjével a baleset helyszínén megfújatták az alkoholszondát.

2014.04.23 17:41MTI
MTI Fotó: Mudra László

Vizsgálja a rendőrség, hogy milyen körülmények között hajthatott bele egy autó a húsvéti körmenetbe Galgahévízen szombat este, négy ember sérülését okozva.

A gépkocsi sofőrjével a baleset helyszínén megfújatták az alkoholszondát - ami elszíneződött -, majd vér-és vizeletvizsgálatra előállították.

A helyiek beszámolója szerint a körmenet eleje épp a templomkert mellett fordult ki az úttestre, amikor a biztosítást végző polgárőr integetését figyelmen kívül hagyva egy autó belehajtott a tömegbe.

A mentők sajtóügyeletese vasárnap arról tájékoztatta az MTI-t, hogy négy 60 év körüli nőt vittek az ügyeletes kórházba, egyikük súlyosabb, a másik három nő könnyebb sérüléseket szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.