Egy ember állapota súlyos

Frontális ütközés, több sérült Rumnál

Egy ember súlyosan, kettő könnyebben megsérült, amikor két személyautó frontálisan ütközött a Vas megyei Rumnál kedden este.

2014.04.23 08:31Havariapress
freedigitalphotos.net/nuttakit

Kedden este történt a karambol a 87-es főút Rumhoz közeli szakaszán. Egy Szombathely felé tartó rábahídvégi autós - eddig tisztázatlan okból - áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy másik személygépkocsival.

Az ütközés során a baleset okozója súlyosan megsérült, a mentők kórházba szállították. A másik autóban ülő két ember könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott, a Szombathelyi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.