Kifosztás

Tudta: az elesettek nem védekezhetnek - kórtermekből lopkodta a mobilokat

A rendőröknek gyanús lett a debreceni villamosmegállóban várakozó férfi, akiről kiderült a szatyrában több lopott mobiltelefont is rejt.

2014.04.21 10:36ma.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint, a debreceni körzeti megbízottak 2014. április 20-án 8 óra 45 perc körüli időben a Nagyerdőn járőröztek, amikor az egyik villamosmegállóban észrevettek egy férfit, aki zavartan viselkedett és a rendőrautó láttán az ellenkező irányba kezdett sétálni.

A rendőrök intézkedés alá vonták a járókelőt, akinek csomagjait is átvizsgálták. Az ellenőrzéskor az egyenruhások a férfi szatyrában több mobiltelefont is találtak, amellyel nem tudott elszámolni.

Az igazoltatás közben odament a járőrökhöz két biztonsági őr, akik elmondták, hogy pár perce szóltak nekik, hogy a kórházban egy ismeretlen férfi kutatott a kórtermekben, ahonnan mobiltelefonok tűntek el.

A körzeti megbízottak megállapították, hogy a 25 éves férfi csomagjában talált készülékek megegyeznek az eltulajdonított telefonokkal, ezért a hajdúhadházi lakost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozók H. Lászlót gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizete vették és előterjesztést tesznek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ellene a Debreceni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.