Galgahévízen

Autó a körmenetben: négy, 60 körüli nőt gázolt el

Az első vizsgálatok szerint egyikük súlyosabb, a másik három nő könnyebb sérüléseket szenvedett.

2014.04.20 12:15MTI
MTI Fotó: Lakatos Péter

Négy, 60 év körüli nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó autó szombat este a Pest megyei Galgahévízen, egyikük súlyos sérülésekkel került kórházba - közölte Valics Dezső, a mentők sajtóügyeletese vasárnap délelőtt.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének késő esti tájékoztatása szerint az autó a helyi polgármesteri hivatal közelében hajtott a körmeneten részt vevők közé. Beluzsárné Belicza Andrea a baleset körülményeiről csupán annyit közölt, hogy a gödöllői rendőrség vizsgálja az esetet.

Valics Dezső, a mentők ügyeletese elmondta, hogy két kocsival vonultak a helyszínre, s négy 60 év körüli nőt vittek az ügyeletes kórházba. Az első vizsgálatok szerint egyikük súlyosabb, a másik három nő könnyebb sérüléseket szenvedett.

Vanó András, Galgahévíz független polgármestere az MTI érdeklődésére elmondta, hogy nem tartózkodik a településen, így ő is csak hallomásból tud a balesetről. A helyiek beszámolója szerint a körmenet eleje épp a templomkert mellett fordult ki az úttestre, amikor egy autó, figyelmen kívül hagyva a biztosítást végző polgárőr integetését, belehajtott a tömegbe.

Úgy tudni, hogy a sérülteket a hatvani kórházban ápolják - tette hozzá a településvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.