Szigetbecse

Gázcsonknak ütközött egy autó: a lakók már hazatérhettek, de gáz nincs

Az úgynevezett kiszakaszolást követő javítás még több órán át eltarthat, ezért továbbra is szünetel a gázszolgáltatás.

2014.04.20 08:44MTI

Visszatérhettek otthonaikba azok a szigetbecsei lakók, akiket egy gázcsonknak ütköző, azon fennakadó autó okozta gázszivárgás miatt kellett kiköltöztetni a Makádi út környékéről vasárnap hajnalban - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila korábbi tájékoztatása szerint fővárosi és ráckevei hivatásos tűzoltók biztonsági okból százméteres körzetet zártak le, az intézkedés tíz lakóházat érintett, az ott élőket a helyi művelődési házban helyezték el.

Miután a gázművek szakemberei megszüntették a szivárgást, mindenki visszamehetett otthonába, ám az úgynevezett kiszakaszolást követő javítás még több órán át eltarthat, ezért továbbra is szünetel a gázszolgáltatás Szigetbecsén - közölte a szóvivő, hozzátéve, hogy ez mintegy 1400 embert érint.

A gázcsonkot megrongáló autó vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.