Több kisebb baleset is történt

Hatalmas dugó van az M5-ösön

Több kisebb baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 65-ös és a 66-os kilométer között, emiatt jelentős torlódás alakult ki.

2014.04.18 15:21MTI
MTI/Donka Ferenc

A katasztrófavédelem közleménye szerint a kocsisor mintegy 15 kilométer hosszú. Arra kérik az arra utazókat, ha tehetik, válasszanak másik útvonalat.

A rendőrség korábbi közlése szerint az autópálya Szeged felé vezető oldalán a 67-es kilométernél történt baleset miatt lezártak egy szakaszt Lajosmizse mellett.

A rendőrök a kecskeméti északi lehajtón a város felé irányítják a forgalmat, majd az autósok a kecskeméti déli lehajtón térhetnek vissza az autópályára.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze az autópályán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.