Egy gyermek kórházba került

Gázrobbanás ölt meg egy embert Nyíregyházán

Gázrobbanás történt csütörtökön hajnalban egy társasház földszintjén Nyíregyházán. A robbanásban egy ember életét veszetette, egy füstmérgezés miatt került kórházba.

2014.04.17 07:21Havariapress
MTI/Balázs Atiila

Hajnali fél négykor történt a gázrobbanás a szabolcsi megyeszékhely Kert utcájában, egy négyemeletes társasház egyik földszinti lakásában. A detonációt tűz kísérte.

A helyszínre érkezett tűzoltók a lakásban pusztító lángokat megfékezték, oltás közben a lakót holtan találták. Az épületből hat embert menekítettek ki, közülük egy gyermeket füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak a mentők.

A gázszolgáltató szakemberei lekapcsolták a gázt az épületről, emiatt ideiglenesen 24 embernek kellett elhagynia otthonát, rokonaiknál helyezkedtek el. A lakóház tartószerkezetében nem okozott kárt a robbanás, a statikust továbbra is lakhatónak ítélte az épületet.

A rendőrség teljes szélességében lezárta a 4-es főút városi, Váci Mihály utca és Kállói út közti szakaszát a tűzoltói beavatkozás idejére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.