Tarcalon

Mesterlövész végzett a - gázpalackkal

Teljes terjedelmében lángolt egy ezerötszáz négyzetméter alapterületű borház tetőszerkezete Tarcal külterületén, az Útfenntartó lakótelepen.

2014.04.16 15:43MTI

Az épületben több gázpalack is volt, az egyiket mesterlövész lőtte ki - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Dojcsák Dávid elmondta, hogy a tűzhöz a szerencsi és az encsi tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. A tűzoltók két oxigén- és egy propánbutánpalackot is kihoztak az épületből, egy propánbutánpalackot összeolvadva találtak meg. Hőkamerával figyeltek egy másik gázpalackot is, miközben több oldalról oltották a lángokat. A tűzoltók mesterlövészt kértek, ő kilőtte a palackot.

Az áram- és gázszolgáltató szakemberei lekapcsolták az épületet a szolgáltatásokról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.