Jakabszállás és Orgovány között

Belehalt sérüléseibe az elgázolt kerékpáros

A helyszínelés idejére az érintett útszakasz egyik sávját lezárták. A forgalmat rendőrök terelik, a járművek váltakozó irányban haladhatnak.

2014.04.16 13:26MTI

Belehalt sérüléseibe az a kerékpáros, akit szerda délelőtt személyautó gázolt el az 54-es számú főúton, az Orgoványi bekötőút közelében.

A balesetben a kerékpáros olyan súlyosan megsérült, hogy a mentőszolgálat helikopterrel a helyszínre érkezett munkatársai már nem tudtak rajta segíteni, a 68 éves bugacpusztai nő a helyszínen életét vesztette.

A kerékpárossal azonos irányba, Jakabszállás felé közlekedő autót egy 29 éves férfi vezette, a helyszínelés idejére az érintett útszakasz egyik sávját lezárták. A forgalmat rendőrök terelik, a járművek váltakozó irányban haladhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.