Jött, vert, ment

Gyereket is vert a dühöngő exbarát

Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki pár napon belül többször is megfenyegette volt élettársát Dunaújvárosban, sőt meg is verte a nőt és egyik gyerekét.

2014.04.14 13:05Havariapress

A Fejér megyei város rendőrségére vasárnap jelentették be, hogy egy helyi lakos napok óta visszatérő jelleggel zaklatja és bántalmazza volt barátnőjét.

Mint kiderült, a férfi péntektől vasárnapig háromszor is megjelent a nő lakásánál, minden alkalommal fenyegetőzött, valamint a bejelentőt és annak egyik gyerekét is megütötte.

Az esetről értesített rendőrök rövid időn belül elfogták a 43 éves férfit, akit kihallgatása után őrizetbe vettek. A dühöngő ellen zaklatás, valamint könnyű testi sértés vétsége miatt is büntetőeljárás indult a városi kapitányságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.