Két autó ütközött

Négyen sérültek meg a Budaörsi úti balesetben

A műszaki mentés és a helyszínelés befejezéséig a Budaörsi útnak a fővárosból kivezető szakasza csak egy sávon járható.

2014.04.13 12:14MTI

Négy ember megsérült, amikor két személygépkocsi összeütközött vasárnap késő délelőtt a főváros XI. kerületében, a Budaörsi úton - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A műszaki mentés és a helyszínelés befejezéséig a Budaörsi útnak a fővárosból kivezető szakasza csak egy sávon járható.

A Petőfi laktanyánál történt balesetben az egyik személyautó egy villanyoszlopnak csapódott, ezért az áramszolgáltató szakemberei is a helyszínre indultak, hogy helyreállítsák a megrongálódott oszlopot.

Az egyik autóban csak a sofőr, míg a másikban három ember utazott, a balesetben mind a négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek. A mentők három sérültet vittek kórházba - közölte az OKF.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.