Illegális szemétlerakóban keletkezett a tűz

Hatalmas füstoszlop Zugló felett - mérgező anyagok kerülhettek a levegőbe

Nagy erőkkel kezdték meg a tűzoltók egy zuglói szállítmányozási telephely közvetlen közelében, egy illegális szemétlerakóban keletkezett tűz oltását. A lángok egy gázolajtartályt veszélyeztettek, a tűzoltók folyamatosan hűtik a felhevült üzemanyagkutat.

2014.04.04 14:10Havariapress
freedigitalphotos.net

A főváros távolabbi pontjairól is látható, sűrű fekete füsttel, mintegy 100 négyzetméteren lángol az összehordott hulladék egy illegális szeméttelepen, a XIV. kerületi Komáromi úton. Szétbontott hűtőszekrények műanyag szigetelése kapot lángra, feltehetően gyújtogatás miatt.

A hatalmas erejű tűz egy fuvarozási cég telephelye mellett pusztít, alig néhány méterre egy üzemanyagtöltő-kúttól. A helyszínre négy szerkocsival, valamint egy létrás járműfecskendővel kiérkező tűzoltók több vízsugárral próbálják elfofojtani a tüzet, a telephely gázolajtartályát vízsugárral folyamatosan hűtik.

A környéket a rendőrök lezárták, a bámészkodókat elzavarták a közeli vasúti felüljáróról. A helyszínre riasztottak több mentőautót is, s a katasztrófavédelem mobil laborja is a tűznél van, folyamatosan mérik a káros anyagok koncentrációját a levegőben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.