Kutyatámadás Tamásiban

Kirontott a kitárt kapun a harapós komondor (nem volt vak)

T. Istvánt gyanúsítottként hallgatták ki gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

2014.04.04 10:12ma.hu
Forrás: MTI

Tamásiban 2014. április 3-án 9 órakor egy ház nyitott kapuján keresztül egy komondor kutya az utcára szökött és megharapott egy idős férfit, aki a harapás következtében megsérült. A háziak mentőt hívtak, akik a sérültet a dombóvári kórházba vitték.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján a férfi súlyos sérülést szenvedett. A kutyát a hatósági állatorvos megvizsgálta és két hetes karanténba helyezését rendelte el. A rendőrök megállapították, hogy a ház kapuját a 41 éves T. István hagyta nyitva.

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai T. Istvánt gyanúsítottként hallgatták ki gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.