Brutál

Ököllel verte volt barátnőjét a hajléktalan biztonsági őr

A kecskeméti férfi egy másik, korábbi ügye miatt is bíróság elé állhat, akkor, mint biztonsági őr, egy tetten ért betörőt vert meg úgy, hogy annak eltört az arccsontja.

2014.03.31 10:59Havariapress

Vádat emelt az ügyészség azzal a férfival szemben, aki úgy összeverte volt élettársát egy hajléktalanszállón, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A kecskeméti férfi egy másik, korábbi ügye miatt is bíróság elé állhat, akkor, mint biztonsági őr, egy tetten ért betörőt vert meg úgy, hogy annak eltört az arccsontja.

A vádirat szerint a férfi éveken át élt élettársi kapcsolatban barátnőjével, akivel 2012-ben beköltöztek egy kecskeméti hajléktalanszállóra, de ott a kapcsolatuk megromlott, ezért 2013 májusában különváltak. A vádlott azonban nehezen fogadta el a szakítást, és gyakran féltékenykedett volt élettársára, akivel továbbra is egy fedél alatt éltek. 2013. október 29-én este aztán tettlegességig fajuló konfliktus alakult ki kettejük között: miután a férfi észlelte, hogy a nő egy másik férfi társaságában nevetgél, a folyosón elkapta a szobájába tartó sértettet, és ököllel többször megütötte a fejét és felsőtestét, egészen addig, amíg a szálló dolgozóinak nem sikerült őt megfékezniük. A támadás miatt a nő több súlyos sérüléseket szenvedett: számos bordája eltört, sőt életveszélyes sérülésként légmell is kialakult nála.

A 46 éves vádlottat emellett egy korábbi bűncselekménnyel is vádolja a megyei főügyészség: a férfi 2013 június 5-én biztonsági őrként Kecskeméten egy telephelyet őrzött, amikor az egyik csarnokban tetten ért egy kábeltolvajt. A behatoló a lebukását észlelve futásnak eredt, a vádlott azonban utána futott, majd amikor utolérte, ököllel nagy erővel arcon ütötte, ami miatt a tolvaj elesett, és súlyos sérüléseket, köztük járomcsont-törést szenvedett. A 46 éves vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást, őt a megyei főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettén kívül súlyos testi sértés bűntettével is vádolja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.