Volt feleség

Nem bírta megemészteni a válást - rágyújtotta az asszonyra a házat

A gyújtogató 50 éves váci férfival szemben aznap már másodszor intézkedtek az esztergomi rendőrök: néhány órával korábban ittas vezetés miatt állították meg, de akkor még szabadon engedték.

2014.03.24 09:12Havariapress

Őrizetbe vették az esztergomi rendőrök azt a férfit, aki bosszúból felgyújtotta elvált felesége házát a Duna-parti városban.

Vasárnap délután 15 hónapos kisfiával tartózkodott otthon egy elvált esztergomi asszony, amikor megjelent a házánál a volt férje.

Miután a nő nem akarta beengedni a lakásba a férfit, az betörte az ingatlan egyik ablakát, a konyhában elvágta a gázvezetéket, majd a magával vitt benzines kannából szétlocsolta az üzemanyagot és felgyújtotta az épületet.

Az asszony és gyermeke még a tűz előtt kimenekült a házból, és a férfi is elfutott a közeli szántóföld felé, így a rongálás során személyi sérülés nem történt. Az esetről értesített esztergomi járőrök rövid időn belül elfogták az 50 éves váci férfit, akivel szemben közveszély-okozás és rongálás megalapozott gyanújával indítottak eljárást a városi kapitányságon, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A gyújtogatóval szemben egyébként aznap már másodszor intézkedtek az esztergomi rendőrök: néhány órával korábban ittas vezetés miatt állították meg, de akkor még szabadon engedték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.