Túladagolta magának

Bíróság elé kerülhet a sikkasztó gyógyszerész

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a gyógyszerésszel szemben, aki a gyanú szerint több mint húszmillió forintot vett ki jogtalanul a munkahelyének pénztárából Székesfehérvárott.

2014.03.17 16:04Havariapress

A Fejér megyei város egyik gazdasági társaságának vezetője 2013 szeptemberében tett feljelentést a rendőrségen, mert a társaság üzemeltetésében álló gyógyszertár egyik gyógyszerésze több mint 20 millió forintot vett ki jogtalanul a megelőző másfél évben, és használta fel saját céljaira.

A nyomozók ezt követően előállították és gyanúsítottként hallgatták ki az 58 éves férfit, sikkasztás megalapozott gyanúja miatt. A gyógyszerész a kihallgatásán elmondta, hogy valóban kivette a pénztárból a kérdéses összeget, de azt nem saját céljaira fordította, hanem egy nőnek adta kölcsön.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfi ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.