Senki nem sérült

Robbanás és tűz Szombathelyen

Zajlik a tűzvizsgálat, de egyelőre nem tudni, mi okozhatta azt a tüzet, ami kedden későn este keletkezett egy szombathelyi üzemcsarnokban.

2014.03.12 07:03MTI
freedigitalphotos.net

Balogh Nikoletta, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a Május 1. utcában lévő üzem egyik, közel 500 négyzetméteres csarnokában volt tűz, az ott található járművek, gépek teljesen kiégtek, a csarnok teteje pedig beomlott.

A tűzben nem sérült meg senki, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek át a szomszédos épületre. Az oltásban dolgozó szombathelyi és a sárvári tűzoltók négy gázpalackot is kihoztak az épületből és még a reggeli órákban is a helyszínen dolgoztak.

A tájékoztatás szerint a tűz keletkezésének okát és körülményeit szakértő bevonásával tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálják.

Az MTI tudósítójának a helyszínről származó értesülései szerint egy robbanás is volt a raktárként is használt épületben, de ez az eddigi információk szerint a tűz keletkezése után történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.