A 64-es úton jelenleg teljes útzár van

Nem élte túl a kamionnal való találkozást

A kamion Siófok felől tartott Enying irányába, amikor eddig ismeretlen okokból átsodródott a szemközti sávba.

2014.02.11 12:57MTI

Elhunyt annak az autónak a sofőrje, amelyik egy kamionnal ütközött Enying külterületén - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kiss Z. Edward elmondta, hogy a kamion Siófok felől tartott Enying irányába, amikor eddig ismeretlen okokból átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy személygépkocsival. Az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette, utasát kórházba szállították a mentők.

A 64-es úton jelenleg teljes útzár van. A rendőrség az M7-es autópályára tereli a forgalmat, amely a műszaki mentés és a helyszínelés idejére ingyenesen igénybe vehető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.