Körözés, csalás miatt

Három magyar elítéltet három spanyol városban csíptek nyakon

Az ügyben megszólaló források szerint a három - 42 és 47 év közötti - elítélt biztonsági okokból választott magának három eltérő lakóhelyet.

2014.01.30 19:23MTI

A spanyol rendőrség őrizetbe vett három körözött, csalás miatt elítélt magyar állampolgárt a spanyolországi Alicante tartományban - közölték csütörtökön rendőrségi források.

Az alicantei hatóságok január elején szereztek tudomást arról, hogy a szóban forgó személyek, akiket Magyarországon 3, 5 és 8 év szabadságvesztésre ítéltek, a kelet-spanyolországi tartományban tartózkodhatnak. A két férfira és egy nőre három különböző városban - Torrevieja, Rojales és Algorfa településeken - bukkantak rá a hatóságok. Az ügyben megszólaló források szerint a három - 42 és 47 év közötti - elítélt biztonsági okokból választott magának három eltérő lakóhelyet.

A spanyol hírügynökség beszámolt arról, hogy a magyar hatóságok az egyik elítéltre csak január 21-én adtak ki európai szintű elfogató parancsot, a spanyol hatóságok pedig hét nappal később már meg is találták az illetőt, miközben folyt a másik kettő lokalizálása. A három magyart vizsgálati fogságba helyezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.