Nem tudta, hogy nem az övé

Mindennek van határa! Az akácost irtó férfi telkének nem volt...

A férfi közvetlenül a telkének kerítése melletti akácfákat vágta ki, amelyek a nagyszokolyi önkormányzat tulajdonát képezték.

2014.01.12 10:20ma.hu

Az ingatlana határán lévő fákat vágta ki egy férfi. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A Nagyszokolyi Polgármesteri Hivatal képviselője tett feljelentést, mert egy 64 éves nagyszokolyi férfi a telke melletti közterületen több akácfát kivágott 2014. január 11-én a délelőtti órákban.

A férfi közvetlenül a telkének kerítése melletti akácfákat vágta ki, amelyek a nagyszokolyi önkormányzat tulajdonát képezték. A rendőrök a fát lefoglalták, a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Elmondása szerint nem tudta, hogy az akácok az önkormányzat tulajdonát képezték, azt gondolta, hogy azok a kerítésétől egy méterre még a saját ingatlanához tartoznak.

A Tamási Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.