Három év után fogták el

Szerbiában bujkált három évig egy magyar embercsempész

Szerbiában fogták el azt a magyar embercsempészt, aki ellen európai elfogatóparancs volt érvényben.

2014.01.09 10:10MTI

Gál Kristóf főhadnagy közleménye szerint az 53 éves mélykúti lakost január 8-án adták át a szerb hatóságok a magyar rendőrségnek.

A férfi ellen azért indult nyomozás, mert megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy társával, egy 44 éves kelebiai lakossal közösen 2010. szeptember 19-én Kelebia külterületén 17 koszovói állampolgárt csempésztek át a szerb-magyar államhatáron.

A férfiak a külföldiek továbbszállításában is közreműködtek volna, azonban a járőrök ezt megakadályozták, a 17 migránst elfogták.

A két embercsempész ekkor elmenekült, a kelebiai férfit három nappal később elfogták a nyomozók, és gyanúsítottként hallgatták ki, míg a mélykúti férfi elfogásáig külföldön bujkált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.