Figyelmeztető táblákat tenne ki

Ismét be akartak törni a borba fagyállót töltő gazdához

Újra megpróbálták meglopni azt a vácszentlászlói férfit, aki pár hónapja fagyállót tett a borába, ami miatt meghalt egy tolvaj.

2014.01.06 10:21ma.hu

A férfi elmondta, hogy családjával elutazott az ünnepekre, és csak pár nappal utána vette észre, hogy valaki megpróbálta kibontani a műhelye falát - írta a Blikkre hivatkozva az Origo.

A férfi jelentette az esetet, de mint mondta nem bízik abban, hogy megtalálják a tettest. V. Pál Gyula most azt tervezi, hogy különféle figyelmeztető táblákkal próbálja majd távol tartani a bűnözőket otthonától.

„Harapós kutyára, méregre, rókacsapdára és más veszélyekre figyelmeztető táblákat teszek ki a kerítésemre és az udvaromban is többfelé. Remélem, ettől majd megijednek a betörők. Főleg, ha tudják, ki vagyok” - mondta.

V. Pál Gyula akár 15 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek találják emberölés miatt. A férfi először tagadta, hogy ő tett volna fagyállót a borába, de később beismerte tettét, akkor azt mondta leckének szánta a mérgezett bort a tolvajnak, de arra számított, hogy elmegy majd orvoshoz, a tolvaj azonban meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.