51 éves nő

Baleset az M5-ösön: meghalt az egyik sérült

Balástya közelében egy személygépkocsi utolért egy másik autót és a hátuljának ütközött. Utóbbi irányíthatatlanná vált, a belső szalagkorlátnak csapódott, majd megpördült, ekkor belerohant egy harmadik jármű.

2013.12.27 09:12MTI
Fotó: MTI, archív

A kórházban elhunyt a csütörtökön este az M5-ös autópálya 147-es kilométerénél történt baleset egyik sérültje, egy 51 éves őrbottyáni nő.

A rendőrség közleménye szerint Balástya közelében egy személygépkocsi utolért egy másik autót és a hátuljának ütközött. Utóbbi irányíthatatlanná vált, a belső szalagkorlátnak csapódott, majd megpördül, ekkor belerohant egy harmadik jármű. Az ütközés következtében a vétlen autós járművének eleje leszakadt.

A mentők a helyszínről négy embert vittek kórházba. Az egészségügyi intézményben a vétlen autó egyik utasa, egy 51 éves őrbottyáni nő az éjszaka elhunyt.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomozást indított a baleset körülményeinek és a felelősség kérdésének tisztázása érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.