Megszökött az iskolából

Eltűnt egy 13 éves kislány Zalaszentlászlón

A Keszthelyi Rendőrkapitányság keresi a 13 éves Bogdán Adrienn Máriát, aki még november 30-án a zalaszentlászlói lakásotthonból elment iskolába, ahonnan megszökött, azóta semmi életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett intézkedések pedig nem vezettek eredményre.

2013.12.11 11:02ma.hu
police.hu

A kislány 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, a haja sötétbarna és hosszú. A kislány eltűnésekor viselt ruhája nem ismert. A

rendőrség kéri, hogy aki bármit tud a kislányról, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, az hívja a Keszthelyi Rendőrkapitányságot a 83/312-234-es telefonszámon, de jelentkezhet a 107-es vagy a 112-es ingyenesen hívható segélyhívószámokon is, vagy személyesen is tehet bejelentést bármelyik rendőri szervnél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.