Megsérült a villamosvezető

Villamos és busz ütközött össze Budapesten - KÉPEK!

Villamos és busz ütközött össze Budapesten a Vágóhíd utcánál szerda este. Helyszínről származó információk szerint a Győri ETO kézilabdaklub buszát érte a baleset.

2013.11.27 22:00MTI

Takács Renáta, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere azt mondta: a 24-es villamos ütközött össze egy nem BKV-s busszal. Az első információk szerint a balesetben a villamos vezetője sérült meg - tette hozzá.

A BKK a Facebook-oldalán azt írta: a baleset miatt a 2-es villamos a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) és a Haller utca, míg a 24-es villamos a Keleti pályaudvar (Festetics György utca) és a Haller utca között közlekedik.

A Boráros tér és a Közvágóhíd között villamospótló buszokkal, valamint a 23-as, az 54-es és az 55-ös autóbusszal lehet utazni.

Fotók: MTI

Helyszínről származó információk szerint a villamos a Győri ETO kézilabdaklub buszával ütközött. A helyszínen azt mondták, a busz a Művészetek Palotájába tartott a Győri Balett tagjaiért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.